Schenk een warme kerst

1 pakje kopen = 2 kopjes delen

 • 8
 • .
 • 5
 • 2
 • 6
 • .
 • 7
 • 8
 • 6
Wat gebeurt er met al die kopjes?

Jij schenkt ook dit jaar een warme kerst,
met ‘Koffie voor Iedereen’

Als het buiten kouder wordt, hebben we meer behoefte aan een gezellig, warm moment van samenzijn. We schuiven dichter bij de haard en kijken uit naar een gezellig kerstfeest. Maar veel minderbedeelden wachten met lege handen af wat de winter brengt, net als Mariette. Ook zij verlangen naar een warm moment samen met vrienden of familie.

Daarom organiseren Douwe Egberts en de Voedselbanken al 17 jaar ‘Koffie voor Iedereen’: zo schenk jij heel eenvoudig een momentje van warmte aan wie het écht kan gebruiken. Bekijk en deel het verhaal van Mariette en je schenkt een extra kopje koffie. Een klein gebaar dat van onschatbare waarde is voor minderbedeelden.

Drie manieren
om een warme kerst te schenken:

 1. 1

  Koop een pakje Douwe Egberts

  Tot en met 31 december schenk je met elk pakje Douwe Egberts koffie dat je in de winkel koopt 2 kopjes koffie aan de Voedselbanken. En zo schenk je minderbedeelden niet alleen de fysieke warmte van een kopje koffie, maar ook een warm moment van samenzijn.
  Wat gebeurt er met die kopjes koffie?
 2. 2

  Bekijk en deel de ‘Koffie voor Iedereen’-song

  ‘Keep you Warm’ is de hartverwarmende Koffie voor Iedereen-song van Len Sharp. Bekijk en deel deze video en je schenkt automatisch een extra kopje koffie aan minderbedeelden. Het nummer downloaden? Super, want de opbrengst ervan gaat naar de Voedselbanken!

  Download het nummer op iTunes

  Bekijk de video
 3. 3

  Volg ‘Koffie voor Iedereen’ op de voet

  Douwe Egberts houdt je op de hoogte! Zo hoef je niets te missen van de meest hartverwarmende actie van het jaar. Schrijf je in op de nieuwsbrief

#koffievooriedereen: liken, reageren, delen … doen!

Wil je een vriend bedanken voor zijn warme steun? Of een gezellig koffiemoment delen? Doe het met #koffievooriedereen! Want elke post met de hashtag die gelinkt is aan de actie levert weer een extra kopje koffie op voor minderbedeelden. Laat je hieronder inspireren of neem een kijkje op de Facebookpagina of Twitter.

@JulieBogaerts

Warm kerstmomentje met @robinshake #koffievooriedereen http://t.co/zBoHu0mLS4

@Jeroowm

#koffievooriedereen http://t.co/EfEbESf5yb

@Sofiekeyser

Ziezo, mijn bijdrage voor een extra kopje koffie @douweegbertsbe #koffievooriedereen http://t.co/nolmzDUWYi via @youtube

...

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Bedankt!


Sluiten
Ja, ik ontvang graag per e-mail nieuws, promoties en voordeelacties van de merken van Douwe Egberts Master Blenders 1753 (o.a. Douwe Egberts, L’Or, Senseo®, ...)

Annuleren
Sluiten
Sluiten